Selasa, 8 Januari 2013

SALAM TAHUN BARU...(Oppss cam dah basi yea)

Salam....2013

Salam bertemu kembali ...lama sungguh yea x menjengah rumah maya nie...rasanya kwn2 blogger pun dah x kenal kita lagi ekk....rasanya almost 1 thn  xder menulis..sejak2 dah ada bb ari tue sampai skrg bb dah nak masuk 2 tahun dah ....mmg jarang sgt dapat buka lappy lama2..nak kata sibuk sgt ntah la ...tp kdg rasa mmg sibuk pun... kdg2 buat2 sibuk jer....

Main masak pun dah jarang sgt ...kalu masak pun just yg simple jer...ada juga ambil gambar bila msk heavy2 sikit..tp tu la terperap ja dlm cik cam 2..last2 hubby delete ..hu..hu..hu..wat berat  cik cam dia ja...alasan x mo msk ,konon nak kurus ..tp xder pun kurus...ha..ha..ha..impian tinggal impian jer la......So this year nak try xtive balik berblog..inshaaAllah...harap2 ada lg ler kengkawan yg still ingat..kira...SALAM PERKENALAN  SEMULA lah nie...

tp rasanya ramai jgk ekk kwn yg dah menyepi....ker kita perasan jerkk. apa pun still tabik kat blogger2 yg masih xtive menulis...dgn kerja..nak urus anak2 nak urus rmah tangga..mmg tabik tul la...time management tue sgt penting ..cam kita nie hu..hu..mmg berterabur ler...tu yg cik hubby selalu bising..ummi nie time management mmg out lah ..he..he..hee sory yea bos....ai torai tp fail selalu...2-3 hari jer ikut pas tue..ikut suka hati mokcik ler ..janji korje siap..haaa...okeh tlebih plk... ok jumpa lagi ekk....Assalamualaikum....

p/s..blog sendiri dah x kenal tuan dia dah ..ha..ha..ha.nmpk sgt xpenah cuci rmh....sampai nak msuk rmh pun dia x nak buka pintu...kih..kih.kih .pas 2 masa nak post nie pun cam bengong2  blur sikit ...dah canggih dah skrg nie..kena study balik nie...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan