Jumaat, 11 September 2009

::SEPERAIH YG MEMANG MENJADI ::

Salam Aidilfirti ...
Oiii lamanya x masuk N3 nie pun..dah tgh malam baru laaa nak ngendeng FILnya tenet...rindunya nak baca cita2 korang tau...
Mengikut perancangan ahad nie bulih la balik rumah my mom plan nak raya kat kg nie xcited gilosss....plan nak wat mcm2 nie nak wat kue macam2 ... bangkit la tgolek la semua nak wat.. n bulih la nak merempit balik tgk resepi yg beh2 kan .......tp uwaaa.. cam gini cita nya..my laling anto msg.....dalam kul 4 ptg cam gitu
Mr L : salam ari nie buka pose masak apa......masak lebih sikit nanti abg balik mkn..he..he..he....
Wa : wsalam ....nak masak pajeri terung....bkn semalam u dah balik tdo kat ghumah ka...flight kul brapa(masa aku saja duk temberang ja..dah tau xkan la nak balik bkn dkat so saja2 main2 la kan...mmg la x caya dia nak balik.... Q8 ngan Malaysia ..satu hari satu malam nie....lagipun cuti 4 hari ja xkan dia nak balik mkn kan....)
Mr L : flight semalam la..dah cam na i balik lak..
Wa : Flight ataih katil la 2 ..mimpi ka haper..ishhh semalam sapa yg balik...
Mr L : k lah see u nanti..
Wa : ish u nie duk merepek apanya..abg p la masak dulu nanti dah dkt nak bbuka baru kalut nak masak...nak buka skype ker????
Pas 2 kan dia diam ja x balas apa pun..so wife dia yg mmg xtahu apa2 nie .....pun wat xtau jer la .x balas coz p masak la kot......its ok la kan..pas 2 dalam kul 5.30 cam 2 bawa adik n kakak g kuar main mercun pop tue ...ala yg cam bawang tue bila baling kat lantai bunyi pop tue..yg tue jer brani bg main pun...saja wat sampah kat depan tue...pas ttiba2 limo KLIA benti kat depan ghumah..tgk2 kuar ngan senyum simpul jer laaaaaaaa...cam x pcaya lak,,,adik ngan kakak pun cam tcenggang jer ..bior betul cik abg nie....pas2 bulih lak tkuar kat mulut nie..
Wa : aikkk..u balik wat per....
Mr L : la x leh ker
Wa : xla naper xckp......
.
MR L :td kan dah ckp.....
Wa :grrrrrr......cam tu kira ckp ker..ermmmmmm apa2 pun sonok gak yea .....ngehh.ngehhh....
ngehhhh
ya allah suami aku ini balik bulih x bg tau pun, semua mmg tkejut beruk la mmg x sangka coz ari tue dia ckp nak g beraya kat Jordan ngan member dia..ttiba ada kat depan pagor jer mmg semua truz bertukar jadi sepisis lain la kan...ekekekekekkkkk....heeeeeee tp dalam ati sukernya aku....yea..yea..yea.. laling dah balik wakakakakakkkk....mmg rosak la program aku nie rasanya taun nie cam raya kat ghumah mentua la jawabnya...uwaaaaa...tp keputusan belum muktamat lagi may b bulih dirunding coz MR YUSMIN FAIROS nie mmg susah d jangka .......seperaih yg mmg seperaih gila nie..betui ka laling aku yg balik nie...PERCAYA LAHHHHHHHHHH........
P/s :kad raya bakal menyusul yea may b 2 3hari lagi wokeh....

1 ulasan: