Selasa, 19 Februari 2013

::ADIAH KAKAK TUK BESDAY UMMI..::

Salam...wat per sumer2....ari ni emo sikit blog kita dah jadi carca marba...list blog yg kita follow xder pulak..geram tul jenuh nak cari balik..menci..menci...menciiiii...


Hari ni  dah 20 feb....maka dah 4 hari kita sambut besday yg ke ............33  (16.Feb.2013.)..opppsss...cam dah  tua pulak....bkn cam dah ... tp mmg dah tuaaa... Tp tu la  x sempat sambut pun sebabnya sentap..... terus sakit bdn n demam + batuk...tekak  sgt2 pedih...batuk lak...sampai rasa semput dah...cam filem WAWA SEMPUT TUE....kekk..kekk..kekkk...rasa cm semua org nak kena mrh ja..yg lgi best suara kita dah ilang..rasa  buka mulut cam Ning dah tp suara cam itik tercekit dedak kot....mmg sgt2 mendera mental tau ...teruk2 pot pet... pot pet..bdk2 tue buat deerkkk jer...pas 2 tanya "ummi ckp apa ?".....toinnngggg....adeiii.."marah korang la"....kih2..kih2 depa gelak....

Tgh2 layan mood org sakit....yg mmg xder mood..ttiba kakak dtg senyum2...tgn kat belakang...pas tu ....".tadaaaaa..kakak wat kad kat ummi." .ahhhaaaa...haaaa syahdu giler...terharu tue...drama2...air mata dah bkumpul....ishhh malu aih nangis2...cover2 sikit..menguap..heeee. Klu ada air mata pun sbb menguap... heeee..keleber ummi..tumb up....yeayyyy...


Ni haaa..kelabu sikit ..Yg ni dia lukis bunga..siap ada tajuk ....x leh blah ketawa kekek2 sensorang....apa pun idea tue terharu sgt....tq kakak....Tajuk..PASU BUNGA..cam lukisan yg nak anto ke cikgu jer

Yg merah lak..tajuk  UNTUK UMMI YG COMEL N  CANTIK...yg nie sila ambil perhatian. ayat ampu nie....kembang jap ummi....


yg paling x tahan camner besday ummi abbi pun dpt kad gak...ABI YANG HENSEM tue.....sungguh tidak adil.......ini tidak adil tidak adil tidak adil bagiku.....



yang nie jln crita  qayyim yang buat.. ada satu keta ....lalu kat jl;n yang ada banyak pokok buah ...yang bawak keta tue  abbi la...sekian..kihh..kihh.kihhh



Dalam dok xdak mood cam gini bulih jugak la tgelak ngan idea2 tentera2 ai.......heeee EPPY BESDAY TO ME................NEXT PAVLOVA, DEALOVA..APA LG MR LOBA2X.....

5 ulasan:

  1. hepy besday...wah anak bg kad ...comel jer

    BalasPadam
  2. Tq..izan mama mia..rase kelakar pun ade..hee idea bdk2 kan..happy ummi dia jap..

    BalasPadam

  3. شركة روضة المملكة لخدمات التنظيف بابها وخميس مشيط 0551592079 وتشمل تنظيف للمنازل والمجالس
    والكنب وكذلك تنظيف السجاد والموكيت باحترافية عالية .

    شركة تنظيف سجاد وموكيت بابها
    شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
    شركة تنظيف مجالس وكنب بابها وخميس مشيط
    شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
    شركة مكافحة حشرات بابها

    BalasPadam